προφιλ

Ο

Ο Λευτέρης Κοτζαμπασάκης ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Αρχιτεκτονική στο Leicester School of Architecture του Πανεπιστήμιου De Montfort το 2002. Κατά την διάρκεια των πανεπιστημιακών καλοκαιρινών μηνών από το  1999 μέχρι και το 2002 είχε την μοναδική ευκαιρία να δουλέψει μαζι με τους αξιόλογους Έλληνες αρχαιολόγους Γιάννη και Έφη Σακελαράκη σε μια μοναδική ανασκαφή ενός Μινωικού ανακτόρου.
Σύντομα μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας στο σώμα του Μηχανικού, το 2004, συνεργάστηκε με τον Χάρη Μαρκοδημητράκη ιδρύοντας τους C.El. Architects.
Με το πέρας του χρόνου οι συνεργάτες σχεδίασαν και ανέπτυξαν αρκετές ανακαινίσεις, ξενοδοχεία, ιδιωτικά και δημόσια έργα. Ο πολύτιμη εμπειρία που αποκτήθηκε έφερε μια πληθώρα γνώσεων σε αρκετά πεδία όπως η επιχειρηματικότητα, η αρχιτεκτονική, οι λεπτομέρεια υλικών και νομοθεσία. Στο τέλος του 2010 οι συνιδρυτές ακολούθησαν διαφορετικές πορείες.
Ο Λευτερης Κ, ίδρυσε το 2011, την LKarchitect. Μέχρι και σήμερα το γραφείο έχει ασχοληθεί με μια σειρά από εμπορικά, οικιστικά, πολιτιστικά και δημόσια έργα.
Η κοντινή ανάμειξη σε κάθε μέρος τη σχεδιαστικής διαδικασίας είναι πάρα πολύ σημαντική για το τελικό αποτέλεσμα.

 

 

 

 

Μαζί με τον χρήστη και σεβόμενος τον προϋπολογισμό, σχηματίζουμε την αξιολόγηση προσπαθώντας να αναλύσουμε τις τωρινές αλλά και μελλοντικές ανάγκες. Προσθέτοντας μια δόση από περιέργεια, έκπληξη και ενθουσιασμό, στην συνταγή, δημιουργούνται νέοι χώροι, οι οποίοι ανακαλύπτουν τις καθημερινές συνήθειες της εργασίας, ευχαρίστησης και χαλάρωσης.Οι στενή  μας επαφή σε διαφορετικά εμπορικά αλλά και ιδιωτικά έργα έχει αναπτύξει ένα δίκτυο συνεργατών από όλα τα πεδία των μηχανικών, αρχιτεκτόνων και διακοσμητών.
Όμως οι «συνήθεις ύποπτοι» είναι.

 

 

 

Η Εμμανουέλλα Τζαγκαράκη είναι μια ανεξάρτητη αρχιτέκτονας με βάση το Ηράκλειο της Κρήτης. Ενδιαφερομένη για το σχεδιασμό από μικρή ηλικία  σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο De Montfort του Leicester.  Η ανάμειξη της με μια ποικιλία από έργα ήταν σχεδόν δεδομένη μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της. Οι πιο πολύτιμες συνεργασίες της μέχρι σήμερα ήταν στην αρχή της καριέρας της με το αρχιτεκτονικό γραφείο 3SK Stylianidis Architects και μετέπειτα με τις Τουριστικές Επιχειρήσεις Μεσσηνίας και το “mega” έργο της COSTANAVARINO, στο οποίο είχε την μοναδική ευκαιρία να δουλέψει με αρκετούς επαγγελματίες και να συμμετέχει σε ένα τέτοιο εκπληκτικό έργο. Η συνεχής έρευνα της για υλικά, αντικείμενα και ιδιαίτερα περιβάλλοντα την έχει μετατρέψει σε μια ένθερμη λάτρη του εσωτερικού σχεδιασμού.

 

 

η Ειρήνη Σημαντηρακη είναι μια ανεξάρτητη αρχιτέκτονας με βάση το Ηράκλειο της Κρήτης. Μετά την αποφοίτηση της από το  Πανεπιστήμιο του Lincoln, UK, εργάστηκε για 3 χρόνια ως Βοηθός Εργαστηριού (Μάθημα Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού) στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Κρήτης.
Από το 2003 εργάζεται και ειδικεύετε στην έκδοση οικοδομικών αδειών και την νομοθεσία για διάφορα έργα, τόσο στον Δημόσιο τομέα (έργα Αστικού Σχεδιασμού για τους Δήμους) όσο και τον Ιδιωτικό τομέα ( ανακαινίσεις ,κατοικίες).
Από το 2009 είναι μέλος  του Δικτύου Δημοσίων Έργων ( ως επί το πλείστο ασχολείται με δημόσιες αστικές και οικοδομικές μελέτες) Τέλος η Ειρήνη είναι πιστοποιημένος Ενεργειακός Επιθεωρητής από το 2013.